Bu Blogda Ara

13 Aralık 2013 Cuma

Tanıdık Geldi Mi?

Öğrenciydi.. Bir kıza aşıktı.. Böyle bir planı vardı, yazarlık üstüne çalışıyordu.. Aynı zamanda her nasılsa kız onu bir türlü sevmiyordu.. Her gün onu okula gittiğinde başkasıyla görmek tarif edilemez bir acı veriyordu.. Böğrüne kızgın bıçak saplarcasına dayanılmayacak bir hiddet duygusu duysa da sevdiği kızın mutlu olması adına o buna bile katlanacak kadar seviyordu..
Her şeyi göze alıp bir kere denemişti onu sevdiğini söylemeyi.. Hem okulda hem de aynı kursa gitmeleri onu daha bir ayrı rahatsız etmeye başladı zamanla.. Sanki ona kötü gelen her şey özenle birlikte duruyordu..
Daha fazla hem sevdiğini hem kendini üzmemek adına belli rasyonel diye adlandırdığı kararlar almaya karar verdi.. Misalen, o aradığında açmıyordu telefonunu, ya da onun bulunduğu ortamlarda daha az bulunuyordu artık.. Kursun saatlerini değiştirdi özellikle onunla denk gelmemek adına.. Onu internette açık görünce belki rahatsız olur düşüncesiyle anında kapatıyordu.. Sırf rahatsız olmasın diyeydi hepsi..
Ama bir türlü unutamıyordu.. Sevgisini azaltmak yerine bu yaptıkları onu görmedikçe daha fazla arttırıyordu.. Görse ne olacaktı ki.. Sanki sevecek miydi? Hayır. Olsun ama gönül bu zapt edilmez ya bırakamadı sevmeyi..
Günün birinde daha fazla dayanamayıp gurbete gitmeye karar verdi.. Hem sevdiğini unutup hem kendini unutturmak adına.. Belki bir gün hatırlara düşüp mutlu olunur diye.. Öyle işte vedaları hiç sevmezdi.. Vedasızca çekti gitti..


Şimdi soruyorum sana.. Tanıdık Geldi Mi? 













Not:63 Days Left #Bitch..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder