Bu Blogda Ara

19 Nisan 2013 Cuma

RIP Messenger


                Malumunuz bundan birkaç hafta önce hepimizi internete bağlayan olay olan Msn Programı kapatıldı.Ailelerimizin yasaklarına rağmen Msn kullanmak için internet kafelere gittiğimiz günler artık geride kalmasına rağmen Msn in etkilerini bir dönemin gençleri olarak hep hatırlayacağız.
                En yakın arkadaşlarımızın bile yapamadığı kız bulma konusunu Google amcadan yardım alarak da olsa çözüme kavuşturan Msn bir online chat yapma programıydı.Günümüzdeki teknolojinin biraz gerisinde kalmasına rağmen etkisini unutamayacağımız bu küçük şeyin yapabildiği ama onun yerini alan şeylerin yapamadığı pek çok şey var.Misalen ben hiç titreşim yollayan bir program görmedim hala.Hele o dılıdılıdılıdılı melodisiyle olan sesi hala kulaklarımda..
                Ya da ne müziği dinlediğimizi yazan yok onun gibi.Ekranın ortasından kocaman 2 adet kırmızı dudaklarla öpücük atanda yok henüz.Bir devrin bütün organizasyon ve arkadaş sohbetlerinin yapıldığı o ortam artık yok.Microsoft update adı altında bizim can dostumuzu bizden aldı adeta.
                Şunu da belirtmeliyim ki kalbimizde oturumun her daim açık kalacak MSN Biz sana her zaman Çevrimiçiyiz Seni Unutmayacağız Dünyanın Şu Ana Kadar ki En İyi Smiley lerini oluşturan Program..Huzur İçinde Yat..
#RIPMSN  #RESTINPEACEMSN 
Ayça_22 An itibariyle oturumunu sonsuza dek kapattı.. Hadi Eyvallah..Öperler..

7 yorum:

  1. Smileyler konusu hariç katılıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Onların yeri de gönlümüzde ayrıydı :)

    YanıtlaSil
  3. ben ısrarla MSN kullanmaya devam ediyorum henüz skype yüklemedim bilgisayarıma ya kendi ilk güncellemede yüklicek ya da en yakın formattan sonra mecburen artık benimde hayatımdan gidecek :)

    YanıtlaSil
  4. Son nefer olarak yaşamaya devam ..Msn forever :)

    YanıtlaSil
  5. kesinlikle :)

    YanıtlaSil